Vi tilbyr alt innen hårpleie!

Hos oss er du velkommen både til hverdags & de store anledningene

Skal du gifte deg?

Din velvære i fokus

Med vårt utvalg av profesjonelle pleie- og stylingprodukter veileder vi deg gjerne for å tilfredsstille dine behov. Letteste vei til et sunt og velpleid hår er riktige produkter! Lenge siden du byttet ut din hårbørste? Vi har utvalget! Vi tilbyr også en beroligende hodebunnsmassasje bak lukkede dører med dempet belysning. Din velvære er i fokus hos oss.

Skal du gifte deg?

Nærmer den store dagen seg? De fleste bruder har store forventninger til frisyren på bryllupsdagen. Enten du ønsker å gå for en klassisk eller mer rocka stil, skal vi på Nardo Frisørsenter sørge for at du stråler denne dagen! Spør oss gjerne om våre råd og anbefalinger til bryllupsfrisyre.

Brudgommen

Brudgommen er også hjertelig velkommen og kan få sin egen tid den store dagen. Her tilbyr vi vask, klipp og styling til den ultimate bryllupsfrisyren.

Fokus på produkter av høy kvalitet

Vårt utvalg dekker det aller meste av behov for alle hårtyper, og med vår kunnskap finner vi de perfekte produktene til ditt hår! Med leverandører som fokuserer på høy kvalitet kan vi by på det eksklusive utvalget som finnes både fra Kèrastase, Sebastian, LÒreal Professionnel, Cutrin & ghd.

Se våre produkter

Kom gjerne innom og se vårt utvalg:

  • Kvalitetsprodukter til ditt hår

  • Hudvennlige smykker til ørene fra Blomdahl

  • I tillegg kan vi tilby et utvalg hårbørster, varmeverktøy for håret og det erketrønderske produktet; Skippy`s Moustachwax

Ta kontakt