En trivelig salong med erfarne frisører

en veletablert frisørsalong med beliggenhet på Nardo Centeret i Trondheim

Våre frisører

Om Nardo Frisørsenter

Med vårt utvalg av over 500 forskjellige profesjonelle produkter i våre hyller føler vi oss trygg på å kunne tilby deg riktig pleie og styling til ditt hår også for hjemmebruk. Spør oss gjerne om en anbefaling!

Se våre produkter

Ditt hår i våre hender

Nardo Frisørsenter er en veletablert frisørsalong med beliggenhet på Nardo Centeret i Trondheim. Vårt dyktige team bestående av både erfarne & nyutdannede frisører samt vårt brede utvalg av hårpleie & styling fra våre profesjonelle leverandører gjør at vi kan imøtekomme de aller fleste behov!

Som godkjent lærebedrift har vi også i tillegg lærlinger som tilbyr sine tjenester. Vi var første frisørsalong i Trondheim som sertifiserte oss som Miljøfyrtårnbedrift og vi er også IA-bedrift. I 1985 flyttet vi fra Nardokrysset og inn i 2. etg på det nyetablerte Nardo Centeret. I årene som fulgte vokste vårt bydelssenter i takt med bydelen og ved utvidelsen i 1996 flyttet vi inn i nye lokaler i 1. etg hvor vi fortsatt holder til. Vi har siden den gang utvidet våre arealer flere ganger. Lett tilgjengelig på hjørnet mot vår gratis P-plass er det kort vei til både bussholdeplass og taxi. Du kommer deg til Nardo Centeret med buss nr. 11 og 22. Nardo Frisørsenter er frisøren for hele familien i Trondheim.

Ta kontakt

Frisørene

Hos oss får du god veiledning og profesjonell behandling av vårt dyktige team bestående av våre frisører, lærlinger og resepsjonister! Vårt mål er å gjøre DEG fornøyd!

Signy M. Eliassen

Daglig leder / Damefrisør
  signy@nardofrisorsenter.no

Brit

Damefrisør / Faglig leder

Jannicke

Damefrisør

Mette

Damefrisør / Herrefrisør

Grete

Damefrisør / Herrefrisør

Maiken

Damefrisør / Herrefrisør

EIRIN

Damefrisør / Herrefrisør

Karina

Damefrisør / Herrefrisør

Erik

Administrasjonsmedarbeider / Autorisert øre- og nesepiercer
  erik@nardofrisorsenter.no

Trine

Lærling

mahgol

Renholdsmedarbeider
 

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Vi er stadig på jakt etter nye dedikerte & dyktige medarbeidere.

Ta kontakt med oss på e-post: signy@nardofrisorsenter.no eller på erik@nardofrisorsenter.no. Du kan også ringe oss på telefon 73 93 98 82.